Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

έπιπλα σε country chic ύφος!

Όσοι κάποια στιγμή βρεθήκαμε σε αναζήτηση επίπλων νομίζω ότι  δυσκολευτήκαμε αρκετά ! Επειδή δεν μπορούν όλοι να έχουν την βοήθεια διακοσμητή μπορούν όμως να πάρουν ιδέες απο έτοιμα σπίτια σχεδιασμένα απο διακοσμητές . Αν και πια ίσως συμφέρει ο διακοσμητής αφού ο ίδιος λαμβάνει πολύ καλύτερες τιμές από ότι ένας ιδιώτης αρα συμψηφίζεται το κόστος του διακοσμητή με την έκπτωση που εποφελούμαστε .
Τα έπιπλα που θα βρείτε στην αγορά διαφέρουν από αυτά που βρίσκαμε λίγα χρόνια πρίν . Η  αισθητική πια των επίπλων έχει βελτιωθεί αισθητά και κανείς μπορεί να βρεί ολά τα στύλ επίπλων σε πολύ καλή ποιότητα αλλά και χαμηλότερες τιμές !
Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες επίπλων που μου άρεσαν ! επίσης παρατηρείστε τα στησίματα που έχουν κάνει οι διακοσμητές και που μπορείτε κάλλιστα να αντιγράψετε ! μαξιλάρια , ριχτάρια , αλλαγή υφάσματος σε καναπέ και πολυθρόνες , μικρά διακοσμητικά ή 2-3 μεγάλα , αλλαγή χρώματος σε έπιπλα μπορούν να φέρουν ανάλογο στύλ στο δικό σας χώρο με πολύ χαμηλό κόστος ! Προς θεού όμως μην μπείτε στην διαδικασία να προμηθευτείτε υφάσματα απο την λαϊκή γιατί στη  καλύτερη περίπτωση θα είναι τούρκικα , κινέζικα , απο Ινδία , αρα και μιας χρήσης . Και δεν μπορώ να φανταστώ οτι θέλετε εσείς ή το βλαστάρι σας να αναπνέει τα τοξικά τους χρώματα !! Αρα βγείτε στα μαγαζιά που σε αυτές τις εποχές κάνουν εξαιρετικά καλές τιμές και αν πάθει και τίποτα το ύφασμα , ξέρετε που να απευθυνθείτε !
Στο θέμα μας όμως ! Έπιπλα ! Τα παρακάτω έπιπλα τα αγάπησα με την πρώτη ματιά !! Ελπίζω να συμφωνήσετε μαζί μου! Είναι διακοσμητικά στοιχεία απο μόνα τους! Μπορούν να δώσουν άλλο αέρα και στον πιο μονότονο χώρο ! Φυσικά επειδή ψάχνω για κρεβάτι για την μικρή μου επικεντρώθηκα λίιιγο παραπάνω στα κρεβάτια !




























1 σχόλιο:

  1. A person essentially assist to make critically articles I'd state. This is the very first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the research you made to create this particular put up incredible. Great job!
    My webpage :: καναπεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή