Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

WINDRIDER ΤΗΣ ENO

windrider-bicycle-pant-clips
Τα κλιπ Windrider σχεδιάστηκαν από τον Gijs Bakker για την Γαλλική εταιρία Eno και θα δώσουν κυριολεκτικά φτερά στα πόδια σας.
Για τους αστικούς ποδηλάτες το κλιπ παντελονιού είναι ένα απλό και ιδιαίτερα χρήσιμο αξεσουάρ. Ο σκοπός που εξυπηρετεί είναι να κρατάει το παντελόνι του ποδηλάτη, ώστε να μην πιαστεί στην αλυσίδα του ποδηλάτου. Συνήθως τα κλιπ παντελονιού για ποδηλασία είναι ένα απλό μεταλλικό έλασμα.
Όμως τα Windrider διαφέρουν από το συνηθισμένα κλιπ, φυσικά η πηγή έμπνευσης ήταν ο αγγελιοφόρος των θεών, ο Ερμής με τα φτερωτά του σανδάλια. Από πρακτικής άποψης φοριούνται εύκολα και γρήγορα, ενώ είναι φτιαγμένα από ένα φωσφορούχο υλικό, το οποίο φέγγει στο σκοτάδι και βοηθάει στην νυχτερινή ορατότητα από διερχόμενους οδηγούς. Τέλος οι πιο “βραδινοί” ποδηλάτες μπορούν άνετα να τα χρησιμοποιήσουν και ως αξεσουάρ για clubbing. Ενδεικτική τιμή 16€.
www.designisthis.com

"Καθώς οι γυναίκες είμαστε ανήσυχα πνέυματα βάλτε τα σε μονόχρωμα τελείως απλά ancle boots και ανανεώστε τα ιδιαίτερα! Και δημιουργήστε παπούτσια που μόνο εσείς θα φοράτε!!"
 Mina                       

cycling-pant-clips-windrider

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου