Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Αρωματικό βούτυρο πορτοκαλιού!


120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

1 κουταλιά γεμάτη άχνη

το ξύσμα από ένα πορτοκάλι

1/2 βανίλια φυσική

4 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού

Χτυπήστε σαν πρώτο το βούτυρο με την άχνη, την βανίλια και το χυμό, μέχρι να αποκτησει κρεμώδη μορφή. Κατόπιν προσθέσετ το ξύσμα και ανακατέψτε καλά. Βάλτ το βουτυρο σε φορμάκια, σε παγοθήκες, σε θηκούλες για πραλίνες ή πλάστε το σε ρολό και τυλίξτε το σφιχτά σε μια μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για αρκετές ώρες να παγώσει. Κατόπιν κόψτε το σε φετούλες και σερβίρετε το με τα scones. Ειδάλωςς κρατήστε το και φτιάξτε ένα αρωματικότατα κεικ, Curds και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σας!!

πηγή  www.royal-coconut.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου