Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ρομαντικά βρεφικά έπιπλα.....

Χαζεύοντας στο internet καθώς έψαχνα παιδικά έπιπλα έπεσα πάνω σε αυτά! Τα ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά! Τόσο κομψά που δίνουν αέρα άλλης εποχής στο δωμάτιο!  Απο την στιγμή που τα κόλλησα ! Νομίζω οτι είναι πολύ όμορφη ιδέα , προκειμένου να ξεφύγετε απο τα τετριμμένα ! Μπορείτε να βρείτε έναν μαραγκό ο οποίος θα τα αντιγράψει ! Σίγουρα ποιοτικά θα είναι απείρως καλύτερα απο το mdf που χρησιμοποιούν οι περισσότερες εταιρείες ! Και βέβαια τα χειροποίητα έπιπλα είναι κληρονομιά για την επόμενη γενιά ! Σκεφτείτε τα χειροποίητα έπιπλα της μαμάς ή της γιαγιάς ! Timeless and priceless ....






15 σχόλια:

  1. μήπως γνωρίζετε σε πιο κατάστημα θα μπορούσα να βρω παρόμοια έπιπλα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερα επιπλα,απιστευτα κομψα και κλασικα ταυτοχρονα...αυτα διατιθενται προς πωληση??υπαρχει καποιο καταστημα που τα πουλαει??αν ναι μπορεις να μας το πεις για να το επισεκφθουμε??σε ευχαριστουμε πολυ και το γουστο σου ειναι απλα τελειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααχχ!τα είχα δει για το δωματιο της κόρης μας και είπαμε να τα πάρουμε μόλις την παμε σε κανονικό κρεββατι ! ερωτας με την πρώτη ματιά! εκπληκτική ποιότητα! τα επιπλα αυτά ειναι μιας ιταλικής εταιρείας που είχε δει ο αντρας μου σε μια εκθεση στο παρισι . Επειδη δεν υπάρχουν ελλαδα είχε κάνει συζήτηση τοτε για να τα φέρει . Σιγουρα του ειχαν στείλει προσπεκτους . αν πραγματικά ενδιαφερεστε μπορω να ρωτήσω τιμές κτλ . Επισης μια αλλη θεϊκη εταιρεία που φέρνει είναι η www.homesinheaven.com με παρόμοιου ύφους έπιπλα αλλα για όλο το σπίτι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά είναι απίστευτα...εμείς ξετρελαθήκαμε και επειδή περιμένουμε την κόρη μας σε μερικούς μήνες έχουμε μπει στην διαδικασία να ψάχνουμε για παιδικό δωμάτιο και αυτό ήταν οτι καλύτερο έχουμε δει ως τώρα!!Επειδή ο άντρας μου σπούδαζε στην Ιταλία και γνωρίζει την γλώσσα ,αν σου είναι εύκολο προσπάθησε να βρείς την εταιρεία ή το σαιτ που κατασκευάζονται έτσι ώστε να ενημερωθούμε και σχετικά με τις τιμές γιατί είναι βασικό....πάντως παραπέμπει σε Ιταλικό στυλ γιατι είναι μπροστά και στο σχέδιο και την ποιότητα παρόλο που δείχνει κάτι κλασικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με το καλό το μωρό σας!!μου θυμισες την εποχη που ψαχναμε όλα τα μαγαζιά να βρούμε τετοιο στύλ αλλα πουθενά..
    ηδη εστειλα mail στην εταιρεία αλλα δεν νομιζω οτι είναι ιδιαιτερα οικονομικά απ΄οτι θυμάμαι ...
    αν θέλεις στείλε μου μια διευθυνση mail να σου πω τιμές και χρόνους παραδοσης !
    παντως δες και την www.homesinheaven.com καθώς είναι σε ανάλογο στυλ ! παντως βρε παιδι μου εαν οι τιμες ειναι υπερβολικες μπορώ να σου στείλω λεπτομερείς φωτογραφιες και να τα φτιάξει ενας μαραγκός εδώ . Υπάρχουν ακόμα παλιοί μαραγκοι που κάνουν θαύματα !
    Πάντως απο εμπειρία σας λέω οτι τα βρεφικά έιναι τα πιο άχρηστα επιπλα! μετά δεν έχεις τι να τα κάνεις! εμεις ειμαστε σε φαση αναζητησης κρεββατιου κανονικου και όσο σκεφτομαι τι ποσο δωσαμε για τα βρεφικά το μετανιώνω ακόμα!! την δευτέρα που θα ξέρουμε τιμές αποφασίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστούμε πολύ!!!είμαστε διατεθειμένοι να ξοδέψουμε κάποια χρήματα αλλά οχι να ξεφύγουμε εντελώς γιατί θα προηγηθούν και θα επακολουθήσουν αρκετά άλλωστε τα έχεις περάσει και ξέρεις...Και η λύση του Μαραγκού μας ακούγεται καλή αρκεί να μπορέσει να τα αντιγράψει και το ξύλο να είναι καλής ποιότητας!!Σε κάθε περίπτωση σου δίνω το mail μου για να μας ενημερωσεις για τιμες και χρόνο παράδοσης και αν μπορείς στείλε και φωτογραφίες έτσι ώστε εαν απευθυνθούμε σε κάποιο μαραγκό να έχει πλήρη εικόνα του σχεδίου που πρέπει να κάνει... το mail ειναι nikoleta_my@hotmail.com οπότε οτι καλύτερο μπορείς να μάθεις ενημέρωσέ μας και οτι φωτογραφίες έχεις θα μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο!!! Σε ευχαριστούμε πολύ για όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οκ! μολις με ενημερωσουν σου στελνω mail !μαραγκό είπε ο άντρας μου οτι εχει υπόψιν ένα που είναι καλλιτέχνης ! πάντως μην πάρεις τίποτα 0-3 μηνών ! ούτε για το μαιευτήριο δεν είναι ! Α! και αποστειρωτη παρε τον ΑVENT PHILIPS αυτόν που τα απο στειρώνει για 24 ωρο! θα με θυμηθεις , ολοι οι άλλοι είναι απελπισία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα,ήθελα να σε ρωτησω μήπως είχες κανενα νεο σχετικα με την εταιρια επιπλων που μου είχες πει!Σχετικά με τον μαραγκο που είπες είναι αδύνατον να τον πάρουμε εμεις και αυτό διότι δεν μένουμε Αθήνα οπότε δύσκολο να μετακινηθεί αυτός!Ομως είναι πιθανό να δώσω τις φωτογραφίες σε κάποιον μαραγκό εδώ ο οποίος θεωρώ πως θα είναι σε θέση να τα κατασκευάσει!! αποστειρώτη έχουμε αγοράσει ήδη 24ώρο ΜΑΜ νομίζω είναι η μάρκα Γερμανικός είναι..καρότσι κ πορτ μπεμπέ τι αγοράσατε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γεια σου ! τσεκαρε τα mail σου . σου εστειλα τιμες . αρχικά μας ειχε πει ο κολλητος του αντρα μου για την besafe αλλα δεν υπηρχε στην Ελλαδα . Ο Δημητρης ζει Σουηδια ,ειναι γιατρος και εχει ψυχωση με το πιο ασφαλεσ και ποιοτικο για τα παιδια . Το ειχε ψαξει για την κορη του .οποτε το ειχαμε κανει εισαγωγη και κατα λάθος στο κλεισιμο το αχρηστεψε ο πεθερος μου ,ετσι επικοινωνησα με την besafe και μου προτειναν το stokke explory καθως ειχαν λήξει την συνεργασια με την mamas and papas . Ετσι πηρα αυτο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο καθε αποψη ! απλά θελει τεραστιο πορτ παγκαζ ! προσοχη σε αυτο !!αλλιως δεν χωρα τιποτα άλλο ! και πιστεψε με οταν πας ταξιδι ειδικα στην αρχη κανεις μετακομιση κανονικη!παντως καθεται ψηλα το παιδι και οχι διπλα στις εξατμησεις + οταν βγεις για φαγητο ειναι στο υψος του τραπεζιου το παιδι+ εχει φοβερα ευκολη κινηση για σενα !μονο ο ογκος ειναι μειον! και δεν μπορεισ να κρεμας τσαντες κτλ οταν εισαι εξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου και απο μενα.Με λενε Βανα και ψαχνω και εγω για βρεφικα επιπλα του ιδιου υφους.Αν και περασε σχεδον εναν χρονος απο την κουβεντα σας θα ηθελα και το site στην Ιταλια αλλα και το τηλ του μαραγκου στην Αθηνα.Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γεια σου!χαιρομαι που σου αρεσαν τα επιπλα! Τωρα για τις τιμες δεν ξέρω καθώς είναι λιιιγο τραβηγμενες απο τα μαλλιά! Υπολογισε γυρω στα 3500ευρω (ναι χιλιάδες ευρω) το κάθε έπιπλο με κάποια να ξεφεύγουν πολύ παραπάνω... δες τα www.homesinheaven.com που είναι πολύ νορμάλ οι τιμές ! Για το τηλ του μαραγκού στείλε μου ενα μηνυμα στο skaribamina@hotmail.com κάθώς δεν μπορώ να το δημοσιευσω! Επειδη εγω ψαχνω για τετοιου στυλ κρεβατι για την μικρη κατέληξα στη homes in heaven . Την ειχε βρει στη maison et objet στο Παρισι ο αντρας μου και πραγματικα ειναι value for money!
    Με το καλό και το μωρο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεία σας!!Τα έπιπλα κ το ύφος αυτό το συγκεκριμένο,είναι ότι ακριβώς ψάχνω και εγώ...αλλά προς το παρόν όχι για παιδικό δωμάτιο μα για όλο το υπόλοιπο σπίτι..!Παντρεύομαι σε σχεδόν ένα χρόνο κ το σπίτι μου θα ήθελα να εχει αύτο το ρομαντικό,country στυλ.Θα με διευκολύνατε κ θα εκτιμουσα ιδιαίτερα αν μου λέγατε κάποια site που ίσως γνωρίζετε να δω και κάτι παραπάνω...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλησπερα σας! θα ηθελα να μαθω που μπορω να βρω αυτην την κουνια. και ποσο θα κοστισει! το e-mail μου είναι gianna_p13@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://nottefatata.com/ Τώρα ποιός είπε για 3500 ανα κομμάτι.. μην λέμε κι ότι θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://www.youtube.com/watch?v=7bBLkzWeHAE ΑΠΛΩΣ ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL geoloyk@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή