Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!

To βλαστάρι μας , όταν έγινε 18 μηνών , απο κει που ήταν αρνάκι του Θεού ,έγινε τερατάκι ! Έκανε μπάλα το πάπλωμα της , το κολλούσε στα κάγκελα της κούνιας , ανέβαινε στο πάπλωμα και προσπαθούσε να καβαλήσει τα κάγκελα για να πηδήξει από την κούνια! Μας την έλεγε επανειλημμένα οτι είναι μεγάλη και δεν το θέλει το κάγκελο ! Η γλωσσού μας λοιπόν μας ανάγκασε να το βγάλουμε αλλά για να μην πέσει δοκιμάσαμε το μικρο προστατευτικό καγκελάκι ! Εκεί να δείτε τσίρκο! Ούτε να το δει ! Εγκαταλείψαμε λοιπόν και αυτήν την ιδέα και αναγκαστικά βάζαμε μαξιλάρια στο πάτωμα αφού φυσικά είχε κοιμηθεί αλ΄λιώς όταν ξυπνούσε και μας έπαιρνε είδηση γινόταν το έλα να δεις ! "Αφού είπα δεν είμαι μωρό!" Αυτό μας έλεγε ! Με ύφος και τσατίλα !!!Τώρα που έφτασε 2,5 χρονών άρχισε να μην πολυχωρά στην κούνια ! Έτσι λοιπόν ψάχνουμε για κρεββάτι μεγάλο κανονικό!Και επειδή το κρεββάτι δεν είναι κάτι που το αλλάζεις κάθε μέρα κοιτάμε για 120cm πλάτος και οχι 90cm . Χαζεύοντας βρήκαμε με τον άντρα μου - με τον οποίο δεν συμφωνούμε για το στυλ του κρεβατιού- διάφορα κρεβάτια , ορισμένα απο τα οποία αποτελούν πλήρες δωμάτιο!
Σας τα παρουσιάζω!











2 σχόλια:

  1. απο πείρα:οι πειρατές,αυτό που είναι πάνω και κάτω απο τους πειρατές!τα πιο πρακτικά!τα άλλα είναι ονειρεμένα,αλλά όχι πρακτικά και είναι για λίγο...σε σύντομο χρόνο θα θέλετε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε συ , η άμαξα και το κοριτσίστικο κάστρο είναι για λίγα χρόνια , τα υπόλοιπα με απειροελάχιστες αλλαγές γίνονται και για έφηβους . Ειναι κανονικά κρεβάτια 2 μετρα μήκος ! Μη με αγχώνεις οτι είναι για λίγο ! Τι έβγαλα ? Τον Φασούλα και δεν θα της φτάνουν τα 2 μετρα ? Καλά αν μου πεί μετα απο 5-6 χρόνια οτι τα βαρέθηκε θα την φάω! Για αυτό λέω να πάρω ένα ΄πολύ καλό στρώμα-υπόστρωμα και να προσαρμόσω ενα κλασσικό κεφαλάρι που θέλω! Γενικά όποιος έχει εμπειρία ή ιδέες είναι ευπρόσδεκτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή