Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Κέρκυρα villa deza!

Στην οικογένεια μας , ο καθένας έχει μια συγκεκριμένη ιδιότητα που τον χαρακτηρίζει !Έχω την ευτυχία οι θείες μου να είναι νέες γυναίκες οπότε με την κάθε μια κάτι έχεις να πείς !Ο καθείς στο είδος του όμως !
 Η θεία μου η Γιώτα είναι ο καλλιτέχνης της οικογένειας! είναι επί των διακοσμήσεων και των γλυκών ! Ο Τσελεμεντές ο ίδιος ! Φέτος έκανε απίθανα τσουρέκια ! Τα οποία κράτησαν αφράτα και μαλακά σχεδόν 10 μέρες ! Η πορτοκαλόπιτα της είναι ποίημα αλλά και τα γλυκά του κουταλιού και οι μαρμελάδες ! Γενικώς το έχει με την κουζίνα και την συμβουλευόμαστε όλοι ανελλιπώς -ακόμα και η γιαγιά που πιο ισχυρογνώμων δεν  υπάρχει-...! Α! η θεία Γιώτα είναι και επί του βελονακίου ειδήμων παρακαλώ ! Πόσες φορές σε βόλτες δεν μας έχουν σταματήσει να μας ρωτήσουν που πήραμε τα ζακετάκια μας !
Η άλλη μου η θεία η Αγγέλικα είναι η πιο μικρή από όλες!Νομίζω πανάθεμα με ότι από αυτήν έχω πάρει το κληρονομικό χάρισμα της γκρίνιας !!Αλλά παραγωγική γκρίνια ! Η θεία Αγγέλικα λοιπόν είναι επί των καλλιεργειών ! Γενικώς πειραματίζεται με δέντρα και ζαρζαβατικά .  Βλέπει σπόρο και γυαλίζει το μάτι της ! Επίσης την τραβάει πολύ η μυρωδιά της χλωρίνης !! Μαζί με την θεία Φανή είναι ειδικοί επί της καθαριότητας !
Και κλείνουμε την συλλογή από Θείες με την θεία Φανή ! Από μικρή με ψέλνει η γιαγιά να μοιάσω στην Φανή! Όλους δηλαδή τους ψέλνει η γιαγιά καθώς "κανείς δεν την φτάνει την ίδια"αλλά τέλος πάντων... Η θεία Φανή είναι η Νοικοκυρά της οικογένειας ! Τελεία και παύλα ! ειδική επί των απολυμάνσεων και ο άνθρωπος που δεν κουράζεται ποτέ !  Είναι όλη την ημέρα στο πόδι ! Το έχει σε κακό να καθίσει και να ξεκουραστεί ! Μυρίζει χλωρίνη (και αυτή) και της φτιάχνει η διάθεση ! Νομίζω παίζει να έχει και ανοσία στην χλωρίνη !
Σπίτι καθαρό και χωρίς μικρόβια ! Η θεία Φανή με τον άντρα της έχουν ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Κέρκυρα . Σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα , καθαρά , περιποιημένα και να μην ξεχνιόμαστε Νοικοκυρεμένα ! Η περιποίηση είναι σίγουρα σπιτική ! Με τους περισσότερους πελάτες , από τις τόσες φορές που έχουν πάει γνωρίζονται προσωπικά ! Είναι εξαιρετική επιλογή για διακοπές με παιδιά αλλά και για ζευγάρια ! Τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 εως 5 άτομα οπότε είναι super και για παρέα με φίλους !
Μπορείτε να τους επισκεφτείτε στους δύο διαδικτυακούς τους τόπους για να πάρετε μια γεύση !

και

και να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 26610 94312 και 26610 95247 και 6976 196245
Σας αφήνω με μια όμορφη καλοκαιρινή εικόνα ! Είναι η παραλία της Γλυφάδας στην Κέρκυρα από το μπαλκόνι της Φανής !

καλή σας μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου