Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

αυτοσχέδιες κουρτίνες!

       Ο άντρας μου ασχολείται με υφάσματα , κουρτίνες έπιπλα και ταπετσαρίες τοίχου . Όταν τον γνώρισα πρίν 5,5 χρόνια είχε μόλις έρθει Αθήνα . Κάποια στιγμή αρχίσαμε να σουλουπώνουμε το σπίτι (ένα μικρό διαμέρισμα στο Κολωνάκι χτισμένο την εποχή του Νώε , το οποίο το πλήρωνε για παλάτι κυριολεκτικά) .
       Αυτό που λένε οτι ο παπουτσής φτιάχνει για όλους παπούτσια και ο ίδιος είναι ξυπόλητος ισχύει ! Είχαμε όλα τα δείγματα στα χέρια μας αλλά δεν καθόμασταν 1-2 ώρες να αποφασίσουμε τις κουρτίνες ! Πέρασε ένας χρόνος ολόκληρος !! Στο τέλος μετακομίσαμε γιατί είχα φρικάρει με το καυσαέριο στο κέντρο και πάλι μας πήρε 1 χρόνο να βάλουμε κουρτίνες  στο σπίτι !
      Και νομίζω αν δεν είχα το άγχος οτι θα γεννήσω και δεν θα έχουμε τακτοποιήσει το δωμάτιο του μωρού , ακόμα χωρίς κουρτίνες θα ήμασταν ! Για να καταλάβετε έβαλα παντού την ίδια απλή λευκή βαμβακερή γάζα και μόνο στο σαλόνι έβαλα και λευκά βελούδινα ριντώ , δεξιά και αριστερά της μπαλκονόπορτας (εκεί έκανα και πατέντα για να μην μαυρίζει το κάτω μέρος που ακουμπά στο δάπεδο)!
      Όταν διακοσμούσαμε το παιδικό δωμάτιο είχαμε βρεί μια πολύ όμορφη ιδέα , οικονομική και πολύ stylish . Η αυτοσχέδια κουρτίνα αυτή μπορεί να μπεί ώς αυτούσια κουρτίνα ή σαν διακοσμητική πάνω από μια απλή λευκή γάζα !
Θα χρειαστείτε  ένα κουρτινόξυλο , κορδέλες χρωματιστές και την φαντασία σας !

5 σχόλια:

  1. merci beaucoup! Να σε ρωτήσω , έχεις κάποιο blog ή site?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΑΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ?ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπον τις κορδελες τις βρισκεις σε μαγαζια με κορδελες στο κεντρο . Κατεβαινεις Συνταγμα και κινεισαι προς Καπνικαρεα , στην αρχη της Ερμου στο δεξι σου χερι οπως θα κατεβαινεις υπάρχουν απειρα μαγαζάκια με κορδελες , ειδη συσκευασιας , υλικα για μπομπονιερες κτλ !
    Η εναλλακτικη σου είναι η περιοχη Προμπονά στη Ριζουπολη . Πας με τρενο και κατεβαινεις ή στον Περισσό ή στα ανω πατησια . Οποιον και να ρωτησεις ξερει να σου πει ! Εκει υπάρχουν μαγαζια με εξοπλισμους καταστηματων , χονδρικη-λιανικη . Εμενα απο Κιφησια με βολευει η Προμπονα καθως κατεβαινω ολη την Ηρακλειου και στριβω δεξια στο γηπεδο του Απολλωνα .Και βρισκεσαι στην οδο Ανθεων ! Αυτος ειναι ο κεντρικος δρομος με τα περισσοτερα μαγαζια!
    Επισης μεσω internet απο διαδικυακα καταστηματα! googlάρεις "κορδελες γκρο" !

    Εαν υλοποιησεις την κατασκευη θα χαρω πολυ να μοιραστεις μαζι μας μια φωτογραφία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή