Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

σπιτικό....χρηματοκιβώτιο!


"Τη σήμερον ημέραν οι νεολαίοι έχουν εξοκείλει , εχουν υποπέσει εις τον βούρκο της ακολασίας..." όπως θα έλεγαν και οι παλαιότεροι ! Ως εκ τούτου γίνεται της κολάσεως από ληστείες και διαρρήξεις! Και ειδικά όταν έχεις παιδιά πάντα κρατάς κάποια χρήματα στο σπίτι για πάν ενδεχόμενο ! Το θέμα είναι πού να τα κρύψεις στο σπίτι ? Η μαμά φίλης μου τα έβαζε στην κατάψυξη ! Ναι ! Στην κατάψυξη ! Όσο αστείο και αν ακούγεται , ποιός ληστής είναι τόσο καμένος ώστε να πάει να ψάξει στην κατάψυξη ? Η μαμά συμφοιτήτριας μου τα έκρυβε τυλιγμένα σε ρολό σε χαρτοπετσέτα γκρί  , ανάμεσα στις στάχτες στο τζάκι ! Πάρα πολλοί τα κρύβουν κολλημένα πίσω από πίνακες ! Άλλοι στα καζανάκια ! Θραύση στις γιαγιάδες κάνει το να αδειάζουν κονσέρβες , να τα κρύβουν μέσα στο άδειο -και πλυμένο - κουτί και από πάνω να στοιβάζουν γεμάτες ίδιες κονσέρβες ! Επίσης πολλές μαμάδες τα βάζουν κάτω από στοίβες παιχνιδιών που υπάρχουν στο παιδικό δωμάτιο , μέσα σε κάποιο παιχνίδι ! Ή στο καλάθι με τα άπλυτα ! Γενικά άν ρωτήσετε τους κοντινούς σας θα κατουρηθείτε από τα γέλια με την εφευρετικότητα των ανθρώπων !
Εγώ θα σας πώ κάποια μέρη που δύσκολα να τα έχετε ακούσει !

Αρχίζουμε : Παίρνετε ένα βιβλίο κατά προτίμηση χοντρό και με σκληρό εξώφυλλο -που να μην είναι συλλεκτικό ή αγαπημένο της μαμάς - . Ανοίγετε το βιβλίο και φτάνετε στην πεντηκοστή περίπου σελίδα . Πάτε στην δεξιά πλευρά όπως κοιτάτε το βιβλίο και με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε ένα τετράγωνο σαν να κάνετε μιά θηκούλα . Και να η κρυψώνα σας!!


 Μία άλλη κρυψώνα είναι κάποιες θηκούλες που μπαίνουν στον τοίχο και είναι σε σχήμα πρίζας ! Ε, για να τα ανακαλύψει αυτά ο κλέφτης θα πρέπει να είναι ο Σπίλμπεργκ ! Δεν είναι ανάγκη να τις αγοράστε μπορείτε κάλλιστα να τις φτιάξετε με ένα κουτάκι από μυρωδικά ή μπομπονιέρα και μια πρίζα που έχετε για πέταμα!


Η τεχνολογία μας δίνει άλλο ένα χρήσιμο φρούριο ! Ανοίξτε το βγάλτε ότι περισσεύει -κοινώς αδειάστε το - και θα εκπλαγείτε με το πόσα χωράει ! Μην το βάλετε όμως πάνω στο κομοδίνο σας γιατί κλέφτης είναι και όχι ηλίθιος !


Η επόμενη κρυψώνα είναι γιαγιαδίστικη αλλά αρκούντως αποτελεσματική :
Στο μπάνιο σε ένα παλιό , άδειο κουτάκι από βαζελίνη ή στο άδειο αποσμητικό!


 ή στο ντουλάπι της κουζίνας πίσω πίσω μία στοίβα από κονσέρβες και στην κάτω κάτω βάζετε τα χρήματα ή τα κοσμήματα !

Και τελευταίο και καλύτερο :  Η ΠΟΡΤΑ ! για να του πάει στον νού είναι ο Μαγκάιβερ και δεν έχετε καμία ελπίδα να σώσετε τίποτα από αυτόν ! Επίσης μπορείτε να του κάνετε πρόταση να γράψει βιβλίο επιστημονικής φαντασίας και να γίνετε εκδότης του -μπας και βγάλετε τίποτα και ισοσκελίσετε την κλοπή -!

Η μια πρόταση είναι η βιβλιοθήκη πόρτα :


Και η άλλη πρόταση είναι η πόρτα χρηματοκιβώτιο :

Ανοίγετε μια τρύπα στο πάνω μέρος της πόρτας και χρησιμοποιείτε για δοχείο  , ένα άδειο κουτί από πούρο ! Με ένα μαγνήτη θα ανασηκώνετε όποτε θέλετε το δοχείο σας και μετά ξανά πάλι στην θέση του ! Προσέξτε να το φέρετε στην ίδια ευθεία με την πόρτα για να μπορείτε να την κλείνετε !


ή αν δεν δείτε προκοπή με όλα αυτά και συνεχίζουν οι ληστές να σας επισκέπτονται πάρτε έναν τέτοιο ! Θα είναι ευχαριστημένος και πιστός με λίγα κιλά πρωτεΐνης την ημέρα ! θα έχετε και free ατραξιόν στο σπίτι αφήστε που θα μετακινεί τα βαριά αντικείμενα σαν πούπουλα οπότε θα καθαρίζετε πιο εύκολα κάτω από κρεβάτια και καναπέδες! Προσέξτε μόνο να είναι λίγο ομορφούλης για να μην αγριεύονται οι επισκέπτες σας και κατουριέται και το κατοικίδιο σας από τον φόβο του! Αφήστε που αν σας πιάσει εσάς συχνουρία το βράδυ τι θα κάνετε ? Θα τολμήσετε να βγείτε ....?


καλή επιτυχία !


3 σχόλια:

  1. οταν βαζω μαυρα ρουχα να προσθετω σοδα στο πλυντηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς μπορούμε να φτιάξουμε ένα ασφαλή χώρο στο σπίτι σας. www.secret-chamber.com (κρυφά δωμάτια, κρύπτες, αόρατα χρηματοκιβώτια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή