Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

ΝΙΠΤΗΡΕΣ LUMINIST ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΟ

toto-luminist-washbasin
Οι νιπτήρες Luminist της Ιαπωνικής TOTO αποτελούν μια πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης για το μπάνιο σας. Έχουν κομψή και αφαιρετική γραμμή, ενώ λάμπουν κυριολεκτικά, λόγω των εσωτερικών λυχνιών LED.
Η κατασκευή του νιπτήρα γίνεται από μια ημιδιάφανη εποξική ρητίνη, ανθεκτική σε γρατζουνιές και σε υψηλές θερμοκρασίες. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του υλικού είναι ότι γυαλίζεται, έτσι ακόμη και αν γρατζουνιστεί μπορεί εύκολα να αποκατασταθεί. Στο κάτω μέρος του νιπτήρα βρίσκονται τοποθετημένα τα LED φωτισμού. Η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα, εκ των οποίων το πιο χαρακτηριστικό είναι το στρόγγυλο Luminist Luna με την κρυφή υδρορροή και το μαύρο εσωτερικό.
Ο σχεδιασμός του Luminist Luna είναι εμπνευσμένος από την φύση και συγκεκριμένα από το φαινόμενο της έκλειψης ηλίου. Ο φωτεινός δακτύλιος που σχηματίζεται γύρω από το νερό όταν ο νιπτήρας είναι φωτισμένος, θυμίζει το φωτεινό ηλιακό δαχτυλίδι γύρω από το σκοτεινό σώμα της σελήνης κατά την διάρκεια μιας δακτυλιοειδής έκλειψης. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά ξεχωριστό και ο Luminist Luna γίνεται εύκολα το σημείο αναφοράς σε οποιοδήποτε μπάνιο. Ενδεικτική τιμή 1300€.
toto-luminist


luminist-illuminated-washbasin
toto-luminist-basin
luminist-wash-basin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου