Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!

 Η ταπετσαρία είναι ένα παρεξηγημένο υλικό κι αυτό γιατί παλιότερα την χρησιμοποιούσαν σε τέτοιο βαθμό που κατέληγε να πνίγει το σπίτι αντί να το αναδεικνύει. Την έχουμε συνδέσει με βαριά, παλαιικά μοτίβα που βρίσκει κανείς μόνο σε κλασσικά σπίτια. Πλέον όμως οι interior designer έχουν εκπαιδευτεί να την χρησιμοποιούν έξυπνα, προσθέτοντας την επιλεκτικά σε μεμονωμένους τοίχους. Όμως ένα ρολό ταπετσαρίας εκτός από τους τοίχους μας μπορεί να δώσεi δεύτερη ζωή και σε αλλά αντικείμενα μας. Δείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τα κομμάτια ταπετσαρίας που μπορεί να σας έχουν περισσέψει και πάρτε ιδέες για νέα project.
Κομψές κρεμάστρες
Δώστε έναν ρομαντικό αέρα στη ντουλάπα σας αλλά και μια ομοιομορφία, ανανεώνοντας τις κρεμάστρες. Κολλήστε πάνω στις ξύλινες κρεμάστρες που μπορεί να έχουν διαφορετικές αποχρώσεις, φύλλα ταπετσαρίας σε διάφορα χρώματα και σχέδια.
Κεφαλάρι με άποψη
Έχετε κουραστεί από το παλιό σας κρεβάτι αλλά δεν έχετε σκοπό να το αντικαταστήσετε; Τότε μεταμορφώστε το προσκεφάλι του και θα δείχνει σαν καινούριο. Επιλέξτε μια ταπετσαρία που σας αρέσει και προσαρμόστε την στο ξύλινο μέρος του κρεβατιού. Αμέσως θα νιώσετε ότι έχετε κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο δωμάτιο.
Στυλάτοι διακόπτες
Οι διακόπτες για το φως αποτελούν και αυτοί ένα αξεσουάρ για το σπίτι. Εάν όμως έχουν φθαρεί ή απλώς είναι οι κοινοί και αδιάφοροι λευκοί διακόπτες που έχουν τα περισσότερα σπίτια δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον. Ανατρέψτε βάζοντας λίγο χρώμα με την βοήθεια της ταπετσαρίας.
Καθρέφτη – καθρεφτάκι
Δεν λείπουν από κανένα σπίτι, και κάνουν τους χώρους να δείχνουν μεγαλύτερη. Κάντε έναν φθηνό καθρέφτη να δείχνει μοναδικός με ένα κομμάτι από μια εντυπωσιακή ταπετσαρία και όλοι θα ρωτάνε από πού τον αγοράσατε. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και σε μια κορνίζα για φωτογραφίες.
Cheap art

Εάν θέλετε να κρεμάσετε κάτι στο τοίχο σας αλλά δεν μπορείτε να επενδύσετε σε κάποιο έργο τέχνης, τότε φτιάξτε το δικό σας. Κολλήστε δύο ή τρία κομμάτια ταπετσαρίας πάνω σε ένα ξύλινο πάνελ και μετά προσθέστε πηχάκια, δημιουργώντας έτσι ένα κάδρο. Και ιδού το προσωπικό έργο τέχνης σας, που κοστίζει λίγα, αλλά δείχνει υπέροχο.
www.jenny.gr

Χιλίδες σχέδια ταπετσαρίας θα βρέιτε στην σελίδα www.garbisinteriors.gr 210 8070771 , στην zegg design group στην Βαλτετσιου 4 Αγια Παρασκευη 210 6396219 , στο καταστημα RD COLLECTIONS στην Θεσσαλονικη Χρυσοστόμου Σμύρνης 1  κοντά στον Λευκό Πύργο 2310 284902
Ακόμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γνωστή διακοσμήτρια  Άννη Λεντάρη για να σας δωσει ιδέες και να σας φέρει δείγματα υφασμάτων , ταπετσαριών , κουρτινών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου