Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

        Κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν μπορώ να πω οτι είχα καμία ιδιαίτερη τάση προς κάποιο συγκεκριμένο φαγητό μόνο μια φορά με είχε πιάσει να φάω κεράσια ! Και αντε να ήταν καλοκαιρι κάπου θα βρίσκαμε ..ήταν όμως Δεκέμβρης ! Και μου βρήκε ο άντρας μου σε κεντρικο Σούπερ μάρκετ απο την Τανζανία! Σαν ροδάκινα σε μέγεθος ! Οπότε από τον καημό μου πήγα και εγώ σε ένα φυτώριο και αγόρασα ολόκληρη κερασιά 2,5 μέτρα ύψος  , μέσα σε γλάστρα ! Φύγαμε όμως το καλοκαίρι για δυο εβδομάδες και τέζα η κερασιά . Έτσι λοιπόν ξαναπήρα 2 κερασιές αλλά η μια βγήκε βυσσινιά και φέτος το καλοκαίρι που θα ξαναφεύγαμε έψαχνα λύση για να μην πάθουν τίποτα τα δεντράκια μου .
      Το αυτόματο πότισμα το είχα στο μυαλό μου ώς υπερσύστημα ..άσχετη γαρ...Μην έχοντας άλλη επιλογή ήρθε ο κουμπάρος μας και το έβαλε μέσα σε 15 λεπτά !!
Σωθήκαμε ! Δεν αγχώνομαι όταν χρειάζονται πότισμα τα λουλουδάκια και τα δεντράκια μου! Η οικονομία στο νερό  μεγάλη , αφήστε που δεν κινδυνεύουν να τα σαπίσω απο το πολύ νερό!
Το μηχανηματάκι που μπαίνει στην βρύση και το σωληνάκι για το πότισμα το πήρα με απο ένα κατάστημα στο κέντρο στην Αθηνάς χωρίς καν να κατέβουμε κέντρο!Έκανα μια έρευνα αγοράς και την καλύτερη τιμή την βρήκα στο κέντρο . Πήρα τηλέφωνο , μου εξήγησαν τους τύπους που υπάρχουν , τους ειπα ποιό θέλω και με ένα κούριερ την επόμενη μέρα το είχα ! Μεγάλη ευκολία !
     Οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικότατοι και με μεγαααλη υπομονή καθώς δεν το κατέχω το σπόρ οπότε χρειάστηκε 3 φορές να τα ξαναπούν! Εκτός απο αυτόματα ποτίσματα έχουν υδραυλικά , είδη υγιεινής , αξεσουάρ για το τζάκι , βρύσες και χίλια δυο άλλα . Απλά τους τηλεφωνείς , τους λές τι θέλεις και στο στέλνουν ! Στα συστήματα ποτίσματος κάνουν και οι ίδιοι κάποιες τοποθετήσεις !

Το κατάστημα λέγεται Αφοι Σβουρδάκου το τηλέφωνο τους είναι 210 3219329 ! Είναι στην οδό Αθηνάς 24 στο κέντρο!Δοκιμάστε τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου